- 250 γραμμάρια αλεύρι σκληρό
- 250 γραμμάρια αλεύρι ολικής αλέσεως
- 300 γραμμάρια χλιαρό νερό
- 25 γραμμάρια μαγιά νωπή
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
Πίτες για σουβλάκι
8 Μερίδες
~ 20 λεπτά
Διαλύουμε τη μαγιά και τη ζάχαρη στο νερό. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε. Αφήνουμε τη ζύμη σκεπασμένη για μια ώρα. Χωρίζουμε τη ζύμη σε μπαλίτσες και ανοίγουμε φυλλαράκια στο σχήμα πίτας. Τις ψήνουμε για 1 λεπτό την κάθε πλευρά σε αντικολλητικό τηγάνι.
Καλή σας όρεξη!