- 200 γραμμάρια πραλίνα φουντουκιού ( βλ. συνταγή )
- 50 γραμμάρια βούτυρο
- 150 γραμμάρια κουβερτούρα γάλακτος
- 150 γραμμάρια γάλα εβαπορέ
Πραλίνα σοκολάτας με φουντούκια
Ζεσταίνουμε το γάλα και το ρίχνουμε πάνω από την κουβερτούρα που έχουμε σπάσει σε κομμάτια. Με ένα ραβδομπλέντερ ομογενοποιούμε τη σοκολάτα και προσθέτουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Προσθέτουμε την πραλίνα και ανακατεύουμε καλά. Φυλάμε το άλειμμα σοκολάτας σε καθαρό βαζάκι στο ψυγείο. Εναλλακτικά λιώνουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο σε μπεν μαρί και προσθέτουμε μετά το γάλα και τα υπόλοιπα υλικά.
Καλή σας όρεξη!