- 125 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 100 γραμμάρια ζάχαρη καστανή
- 60 γραμμάρια γάλα
- 750 γραμμάρια αλεύρι βρώμης
- 150 γραμμάρια σταγόνες σοκολάτας
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1 βανίλια
Μαλακά μπισκότα βρώμης με κομματάκια σοκολάτας
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν σαν κρέμα και χτυπώντας προσθέτουμε το γάλα. Προσθέτουμε το αλεύρι βρώμης, τις σταγόνες σοκολάτας, το μπέικιν πάουντερ, τη βανίλια και το αλάτι και ζυμώνουμε. Σε δυο ταψιά στρώνουμε λαδόχαρτο. Με τη βοήθεια ενός κουταλιού παίρνουμε κομματάκια ζύμης και τα τοποθετούμε στα ταψιά σχετικά αραιά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς στον αέρα για 15-20 λεπτά. Όταν κρυώσουν τα μπισκότα τα βάζουμε σε ένα μεταλλικό κουτί που να κλείνει καλά.
Καλή σας όρεξη!