- 750 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο και χοιρινό
- 2-3 φέτες ψωμί μπαγιάτικο μουλιασμένο και στυμμένο
- 2 κρεμμύδια τριμμένα
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
- 2 κ.σ. μαιντανό ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. κόκκινο μπαλσάμικο
- 2 αυγά
- πάπρικα γλυκιά
- κύμινο
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Σουτζουκάκια στο φούρνο
4 Μερίδες
~ 40 λεπτά
Ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε το μίγμα του κιμά στο ψυγείο και 1 ώρα ή καλύτερα και από βραδίς. Πλάθουμε τα σουτζουκάκια σε μέτριο μέγεθος και τα αραδιάζουμε σε ένα λαδωμένο ταψί. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς σε γκριλ και αέρα για περίπου 40 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!