- 8 μεγάλες πιπεριές κόκκινες
- 250 γραμμάρια φέτα ή λευκό αγελαδινό τυρί
- 2 κ.σ. γιαούρτι παραδοσιακό
- πιπέρι
- ρίγανη
Κόκκινες πιπεριές γεμιστές με φέτα
4 Μερίδες
~ 30 λεπτά
Πλένουμε τις πιπεριές και τις στεγνώνουμε. Απλώνουμε λαδόχαρτο σε ένα ταψάκι που να τις χωράει σε μια στρώση. Ανακατεύουμε τη φέτα με το γιαούρτι, πιπέρι και λίγη ρίγανη. Κόβουμε από τις πιπεριές το καπάκι, τις γεμίζουμε με ένα κουταλάκι και τις βάζουμε στο ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε γκριλ και αέρα στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!