- 4 μεγάλες πατάτες
- 150 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
- 70 γραμμάρια γάλα φρέσκο
- πάπρικα γλυκιά
- πιπέρι λευκό
- μοσχοκάρυδο
- αλάτι
Πατάτες ψητές με σάλτσα φέτας
Πλένουμε τις πατάτες, τις τυλίγουμε με λαδόχαρτο και αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε στο γκριλ και αέρα για 1 ώρα. Εν τω μεταξύ φτιάχνουμε τα σάλτσα φέτας : σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα, τη φέτα θρυμματισμένη, λίγο αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και βράζουμε ανακατεύοντας για 2 λεπτά μέχρι να λιώσει η φέτα. Κόβουμε τις πατάτες στη μέση και περιχύνουμε με τη σάλτσα. Πασπαλίζουμε με πάπρικα.
Καλή σας όρεξη!