- 6 αυγά
- 150 γραμμάρια ντομάτα τριμμένη
- 100 γραμμάρια τυρί κατσικίσιο τριμμένο
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- μαιντανό ψιλοκομμένο
- 1/2 κ.σ. ρίγανη
- 6 φυλλαράκια δυόσμο
Στραπατσάδα
4 Μερίδες
~ 15 λεπτά
Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τη ντομάτα και την αφήνουμε να πάρει μια βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και προσθέτουμε τα αυγά και το τυρί. Αφήνουμε να σιγοψηθούν τα αυγά και προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και τα μυρωδικά. Σερβίρουμε με χωριάτικο ψωμί.
Καλή σας όρεξη!