- 250 γραμμάρια μπισκότα digestive
- 100 γραμμάρια βούτυρο
- 350 γραμμάρια κρέμα γάλακτος πλήρης
- 250 γραμμάρια τυρί κρέμα
- 65 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
- 1 σταγόνα άρωμα βανίλιας
- φράουλες
- σιρόπι φράουλας
Cheesecake με φράουλες
Λιώνουμε το βούτυρο. Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο. Τα στρώνουμε σε μια πιατέλα με τσέρκι και τα αφήνουμε στο ψυγείο. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγύ και προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη, τη βανίλια και το τυρί κρέμα. Χτυπάμε μέχρι να γίνει η κρέμα λεία και απλώνουμε την κρέμα πάνω στα μπισκότα. Βάζουμε το cheesecake στο ψυγείο για 2 ώρες νε σφίξει. Πριν σερβίρουμε γαρνίρουμε με φρέσκιες φράουλες και αν θέλουμε με σιρόπι φράουλας.
Καλή σας όρεξη!