- 8 μέτριες χοιρινές μπριζόλες από σπάλα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. μίγμα μπαχαρικών για μπριζόλες
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- χυμό από 2 λεμόνια
Χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο
4 Μερίδες
~ 1 ώρα
Ανακατεύουμε καλά τις μπριζόλες με όλα τα υλικά. Τις αφήνουμε σκεπασμένες για λίγη ώρα στο ψυγείο και τις ψήνουμε είτε σε ένα ταψί που θα σκεπάσουμε με αλουμινόχαρτο είτε σε γάστρα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς σε γκριλ με αέρα για 30 λεπτά και τις ξεσκεπάζουμε να ξεροψηθούν για ακόμη 10 λεπτά. Συνοδεύουμε τις μπριζόλες με πράσινη σαλάτα εποχής.
Καλή σας όρεξη!