- 500 γραμμάρια φύλλο κρούστας για πίτες
- 100 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
- 650 γραμμάρια τυρί φέτα τριμμένο
- 100 γραμμάρια γάλα
- 1 αυγό
- πιπέρι
Μπουγάτσα με τυρί
16 Μερίδες
~ 40 λεπτά
Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα βουτυρώνοντάς τα ενδιάμεσα. Χτυπάμε το αυγό με το γάλα και τοα ανακατεύουμε με τη φέτα. Προσθέτουμε πιπέρι και απλώνουμε τη γέμιση στο ταψί στρώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα βουτυρώνοντάς τα κι αυτά και χαράσσουμε την επιφάνεια. Ψήνουμε τη μπουγάτσα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!