- 500 γραμμάρια τσουρέκι μπαγιάτικο
- 250 γραμμάρια κουβερτούρα
- 100 γραμμάρια γάλα
- 30 γραμμάρια κονιάκ
- 60 γραμμάρια καρύδια ψιλοκομμένα
- χρωματιστή τρούφα
Τρουφάκια με τσουρέκι
Σε ένα βαθύ σκεύος θρυμματίζουμε το τσουρέκι. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και προσθέτουμε το κονιάκ. Στο μπωλ με το τσουρέκι προσθέτουμε τα καρύδια την κουβερτούρα και το γάλα. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια μαλακή μάζα. Βάζουμε την τρούφα σε ένα βαθύ πιάτο. Πλάθουμε τα τρουφάκια βουτώντας τα χέρια μας σε γάλα για να μην κολλάνε στα χέρια και τα τυλίγουμε στην τρούφα. Τα τοποθετούμε σε ένα δίσκο και τα φυλάμε στο ψυγείο για 1 βδομάδα ή στην κατάψυξη για 1 μήνα.
Καλή σας όρεξη!