- 2 φακελάκια ζελέ μούρο
- 500 γραμμάρια νερό βραστό
- 500 γραμμάρια νερό κρύο
- 4 μικρές μπανάνες σε φετάκια
Ζελέ μούρο με μπανάνες
Διαλύουμε καλά το ζελέ στο βραστό νερό ανακατεύοντας και προσθέτουμε το κρύο νερό. Προσθέτουμε τις μπανάνες και το αδειάζουμε σε μια φόρμα για ζελέ. Τοποθετούμε το ζελέ στο ψυγείο ανακατεύοντας κάπου κάπου για να μη μείνουν οι μπανάνες στην επιφάνεια. Όταν πήξει και θέλουμε να το σερβίρουμε βουτάμε τη φόρμα σε ζεστό νερό και την αναποδογυρίζουμε σε ένα πιάτο για να ξεκολλήσει το ζελέ.
Καλή σας όρεξη!