- 1/2 κιλό καλαμποκάλευρο
- 1 κιλό κολοκυθάκια τριμμένα
- 100 γραμμάρια ελαιόλαδο
- 100 γραμμάρια γιαούρτι
- 150 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
- 4 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- μοσχοκάρυδο
- πιπέρι άσπρο
Καλαμποκόπιτα με κολοκυθάκια
16 Μερίδες
~ 40 λεπτά
Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε. Δε χρειάζεται να προσθέσουμε υγρό γιατί τα κολοκυθάκια που δεν τα έχουμε στραγγίσει θα βγάλουν όση ποσότητα υγρού χρειάζεται η ζύμη. Απλώνουμε τη ζύμη σε ένα λαδωμένο ταψί και ψήνουμε την καλαμποκόπιτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς σε αέρα και αντίσταση για 40 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!