- 100 γραμμάρια αλεύρι σκληρό
- 400 γραμμάρια αλεύρι γ.ό.χ.
- 40 γραμμάρια μαγιά νωπή
- 1 κ.γ. αλάτι
- 3 κ.σ. ζάχαρη
- 125 γραμμάρια νερό χλιαρό
- 125 γραμμάρια γάλα χλιαρό
- 250 γραμμάρια ανθότυρο
- 250 γραμμάρια φέτα
- πάπρικα γλυκιά
- ρίγανη
- σουσάμι για πασπάλισμα
Κουλούρια γεμιστά με φέτα και ανθότυρο
Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα με το νερό. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το σουσάμι και ζυμώνουμε. Αφήνουμε το ζυμάρι σκεπασμένο να φουσκώσει για 1 ώρα. Μοιράζουμε το ζυμάρι σε 10 μέρη και ανοίγουμε με τον πλάστη μακρόστενα φύλλα. Ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης και βάζουμε στο κάθε φύλλο από 2-3 κ.σ. γέμιση και το τυλίγουμε σε ρολό. Αλείφουμε τα κουλούρια με νερό και τα πασπαλίζουμε με σουσάμι. Τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί με λαδόχαρτο και τα ψήνουμε στους 190 βαθμούς κελσίου για 30 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!