- 500 γραμμάρια κουβερτούρα
- 150 γραμμάρια φουντούκια ωμά
- 150 γραμμάρια αμύγδαλα ωμά
Σοκολατένια ανώμαλα
Ψήνουμε τους ξηρούς καρπούς στον αέρα για 10 λεπτά μέχρι να στεγνώσουν και να γίνουν τραγανοί. Δεν έχει νόημα να τους δοκιμάσουμε αμέσως μόλις τους βγάλουμε από το φούρνο γιατί θα είναι ακόμα μαλακοί λόγω της θερμοκρασίας. Εν τω μεταξύ λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Ρίχνουμε τους ξηρούς καρπούς στη σοκολάτα και ανακατεύουμε. Βάζουμε λαδόχαρτο σε ένα δίσκο και με ένα κουτάλι απλώνουμε μικρά ” βραχάκια “. Το αφήνουμε σε δροσερό μέρος να σταθεροποιηθούν.
Καλή σας όρεξη!