- 650 γραμμάρια αμυγδαλόγαλα
- 6 κ.σ. άνθος αραβοσίτου κακάο
- 2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
Κρέμα σοκολάτα με αμυγδαλόγαλα και μαύρη ζάχαρη
4 Μερίδες
~ 10 λεπτά
Σε μισό ποτήρι αμυγδαλόγαλα διαλύουμε καλά το άνθος αραβοσίτου και τη ζάχαρη. Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο και όταν αρχίσει να βράζει αποσύρουμε και προσθέτουμε το διαλυμένο άνθος αραβοσίτου. Ανακατεύουμε και το ξαναβάζουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας μέχρι να πήξει. Μοιράζουμε σε μπωλάκια και όταν κρυώσει τη βάζουμε στο ψυγείο.
Καλή σας όρεξη!