- 1 φύλλο σφολιάτας
- 250 γραμμάρια τυρί λευκό
- 4 κ.σ. γιαούρτι παραδοσιακό
- λευκό πιπέρι
- ρίγανη
Τυρόπιτες με σφολιάτα
Θρυμματίζουμε το τυρί και το ανακατεύουμε με το πιπέρι, τη ρίγανη και το γιαούρτι. Απλώνουμε τη σφολιάτα και την κόβουμε σε 6 φύλλα. Απλώνουμε σε κάθε φύλλο λίγη γέμιση και βρέχουμε τις άκρες με λίγο νερό. Διπλώνουμε και κλείνουμε τις σφολιάτες πατώντας τις άκρες και τις τοποθετούμε σε ταψί με λαδόχαρτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς σε αέρα και αντίσταση για 40 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Καλή σας όρεξη!