- 240 γραμμάρια πλιγούρι
- 1 μεγάλη ντομάτα
- 1 αγγούρι
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1/2 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
- 20 φύλλα δυόσμο ψιλοκομμένο
- χυμό από 1 λεμόνι
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Ταμπουλέ ( πλιγουροσαλάτα )
4 Μερίδες
Πλένουμε το πλιγούρι και το σκεπάζουμε με ζεστό νερό για μια ώρα να φουσκώσει. Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα ανακατεύουμε με το πλιγούρι και τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνουμε τη σαλάτα στο ψυγείο να δέσουν τα αρώματα.
Καλή σας όρεξη!