- 4 κριθαροκούλουρα διπλά
- 1 συσκευασία κότατζ
- 1 μεγάλη ντομάτα σε κυβάκια
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. κάπαρη
- αλάτι
- ρίγανη
Ντάκος με τυρί κότατζ
4 Μερίδες
Βρέχουμε τα κριθαροκούλουρα με λίγο νερό. Τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Βάζουμε στο καθένα μια κουταλιά τυρί cottage. Από πάνω προσθέτουμε τη ντομάτα, αλάτι, ρίγανη, κάπαρη και ελαιόλαδο.
Καλή σας όρεξη!