- 1 πακέτο φύλλο για πίτες
- 300 γραμμάρια τυρί λευκό
- 200 γραμμάρια ανθότυρο
- 100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- λευκό πιπέρι
- μοσχοκάρυδο
- ελαιόλαδο
Τυρόπιτα σαλιγκάρι
Λιώνουμε τα τυριά και τα ανακατεύουμε με την κρέμα γάλακτος, μοσχοκάρυδο και λευκό πιπέρι. Απλώνουμε τα φύλλα στον πάγκο. Ραντίζουμε ένα ένα φύλλο με λίγο ελαιόλαδο, απλώνουμε λίγη γέμιση και το τυλίγουμε σε ρολό. Τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόχαρτο τυλιγμένα σαν σαλιγκάρι. Αλείφουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς για 1 ώρα. Όταν κρυώσει την κόβουμε σε κομμάτια.
Καλή σας όρεξη!