- 4 μέτρια κολοκυθάκια
- 4 μέτριες ντομάτες
- 4 μικρά αγγούρια
- 150 γραμμάρια γραβιέρα
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
Σαλάτα αγγουροντομάτα με ψητά κολοκυθάκια και γραβιέρα
Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε φέτες με πάχος 1 εκατοστού. Ζεσταίνουμε μια γκριλιέρα και αλείφουμε με ελαιόλαδο. Ψήνουμε τα κολοκυθάκια για 2 λεπτά από κάθε πλευρά και σκεπάζουμε τη γκριλιέρα μέχρι να μαλακώσουν. Κόβουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε σε μια πιατέλα. Βάζουμε και τη γραβιέρα σε κύβους και προσθέτουμε και τα κολοκυθάκια. Αλατοπιπερώνουμε προσθέτουμε ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη!