- 300 γραμμάρια ταχίνι
- 100 γραμμάρια σουσαμέλαιο
- 150 γραμμάρια μαρμελάδα φράουλα
Πραλίνα με ταχίνι και φράουλα
550 γραμμάρια Μερίδες
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το ταχίνι με το σουσαμέλαιο μέχρι να διαλυθεί ο πολτός του σουσαμιού. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα φράουλα και ανακατεύουμε. Βάζουμε την πραλίνα σε ένα γυάλινο κατά προτίμηση βαζάκι και τη φυλάμε εκτός ψυγείου για 1-2 μήνες. Αν τη βάλουμε στο ψυγείο τη φυλάμε για 3-4 μήνες.
Καλή σας όρεξη!