- 1/2 κιλό κέικ που μας περίσσεψε (βλ.συνταγές)
- 100 γραμμάρια γλυκό μαστίχα (υποβρύχιο)
- 200 γραμμάρια κουβερτούρα
- 2 κ.σ. λικέρ μαστίχα
- τρούφα για διακόσμηση
Τρουφάκια με κέικ και γλυκό μαστίχα (υποβρύχιο)
Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το υποβρύχιο. Τρίβουμε το κέικ σε ένα μπωλ και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από την τρούφα. Ζυμώνουμε το μίγμα μέχρι να δημιουργηθεί μια μαλακή ζύμη. Βουτάμε τα χέρια μας σε νερό και πλάθουμε μπαλάκια από το μείγμα. Τα τυλίγουμε στην τρούφα και τα αραδιάζουμε σε μια πιατέλα ή δίσκο. Βάζουμε τα τρουφάκια στο ψυγείο να σφίξουν. Τα φυλάμε στο ψυγείο.
Καλή σας όρεξη!