- 4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
- 4 φέτες κασέρι
- 4 φέτες ζαμπόν
- 2 κούπες τριμμένη φρυγανιά
- 4 κ.σ. αλεύρι γ.ό.χ.
- 3 μεσαία φρέσκα αυγά
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Σνίτσελ κοτόπουλο γεμιστά
Με ένα μεγάλο μαχαίρι κόβουμε πλάγια τα φιλέτα να δημιουργηθεί μια ”τσέπη”. Με το σφυρί του κρέατος χτυπάμε λίγο τα φιλέτα να ανοίξουν. Γεμίζουμε κάθε ”τσέπη” με κασέρι και ζαμπόν και κλείνουμε τα φιλέτα με οδοντογλυφίδες. Αλατοπιπερώνουμε. Χτυπάμε τα αυγά και βουτάμε τα σνίτσελ διαδοχικά σε αλεύρι, αυγό και φρυγανιά. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόχαρτο και τα ραντίζουμε με ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στην κάτω θέση σε γκριλ και αέρα στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά. Σ’αυτό το χρόνο τα γυρνάμε από την άλλη να ψηθούν για άλλα 20 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!