- 2 ματσάκια μαρούλι ή iceberg
- κρουτόν (βλ. συνταγή)
- φλοίδες παρμεζάνας
- Για το κοτόπουλο
- 4 φιλέτα κοτόπουλο
- ελαιόλαδο
- θυμάρι
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- σκόνη σκόρδου
- Για τη σάλτσα
- 6 κ.σ. μαγιονέζα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. σόγια σος
- 50 γραμμάρια παρμεζάνα
- 3-4 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
Σαλάτα του Καίσαρα (Caesar’s salad)
4 Μερίδες
~ 15 λεπτά
Πασπαλίζουμε τα φιλέτα με τα μυρωδικά, τα μπαχαρικά και λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στο γκριλ για 30 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν καλά. Τα κόβουμε σε φέτες. Χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά για τη σάλτσα. Σε μια σαλατιέρα κόβουμε το μαρούλι και προσθέτουμε το κοτόπουλο. Σερβίρουμε με τα κρουτόν και τη σάλτσα.
Καλή σας όρεξη!