- 200 γραμμάρια αλεύρι σκληρό
- 300 γραμμάρια αλεύρι γ.ό.χ.
- 40 γραμμάρια μαγιά νωπή
- 1 κ.γ. αλάτι
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- 125 γραμμάρια νερό χλιαρό
- 125 γραμμάρια γάλα χλιαρό
- 250 γραμμάρια ανθότυρο
- 200 γραμμάρια τυρί κρέμα
- λευκό πιπέρι
- σουσάμι για πασπάλισμα
Κουλούρια γεμιστά με ανθότυρο και τυρί κρέμα
Διαλύουμε τη μαγιά στο νερό και το γάλα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το σουσάμι και ζυμώνουμε. Αφήνουμε το ζυμάρι σκεπασμένο να φουσκώσει για 1 ώρα. Μοιράζουμε το ζυμάρι σε 10 μέρη και ανοίγουμε με τον πλάστη μακρόστενα φύλλα. Ανακατεύουμε το ανθότυρο με το τυρί κρέμα και το πιπέρι. Βάζουμε στο κάθε φύλλο από 2-3 κ.σ. γέμιση και το τυλίγουμε σε ρολό. Αλείφουμε τα κουλούρια με νερό και τα πασπαλίζουμε με σουσάμι. Τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί με λαδόχαρτο και τα ψήνουμε στους 190 βαθμούς κελσίου για 30 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!