- 500 γραμμάρια χαλβά κακάο
- 150 γραμμάρια ταχίνι
- 180 γραμμάρια γάλα αμυγδάλου
- 50 γραμμάρια καβουρδισμένα αμύγδαλα
- και μερικά ακόμα για στόλισμα
Κρέμα χαλβά με σοκολάτα και αμύγδαλα
4-5 Μερίδες
Πολτοποιούμε το χαλβά μαζί με το ταχίνι και προσθέτουμε το γάλα αμυγδάλου και τα αμύγδαλα. Ομογενοποιούμε και μοιράζουμε την κρέμα σε μπωλάκια ή ποτήρια. Τη βάζουμε στο ψυγείο. Στολίζουμε με μερικά αμύγδαλα.
Καλή σας όρεξη!