Καλό μεσημέρι, εδώ θα βρεις δοκιμασμένες συνταγές
Κέικ πολύσπορο
Κέικ πολύσπορο
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ τη σόδα και το αλάτι. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με το καλαμποκέλαιο και τη ζάχαρη μέχρι να γίνει ένα κρεμώδες… Συνταγή »
Γλυκές κρέπες με πραλίνα σοκολάτας
Γλυκές κρέπες με πραλίνα σοκολάτας
Λιώνουμε το βούτυρο. Στο μίξερ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για 2 λεπτά και προσθέτουμε το γάλα και το αλέυρι με το αλάτι. Ομογενοποιούμε το χυλό και… Συνταγή »
Καλαμποκόπιτα με φέτα και σπανάκι
Καλαμποκόπιτα με φέτα και σπανάκι
Σε μια βαθιά κατσαρόλα βάζουμε το γάλα να ζεσταθεί. Πριν βράσει το αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε λίγο λίγο το καλαμποκάλευρο ανακατεύοντας με ένα σύρμα. Προσθέτουμε στο… Συνταγή »
Χειροποίητα τορτελίνια από σπανάκι με λευκή σάλτσα τυριών
Χειροποίητα τορτελίνια από σπανάκι με λευκή σάλτσα τυριών
Για τα σπαγγέτι : σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό και όταν βράσει ρίχνουμε αλάτι και τα σπαγγέτι. Βράζουμε ανάλογα με το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία. Σουρώνουμε και… Συνταγή »
Εύκολα τσουρεκάκια
Εύκολα τσουρεκάκια
Για να πετύχουν και να φουσκώσουν σωστά τα τσουρεκάκια, πρέπει όλα τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Στο μπωλ της κουζινομηχανής ή του μίξερ χτυπάμε τα αυγά… Συνταγή »
Σάντουιτς με χοιρινές μπουκίτσες
Σάντουιτς με χοιρινές μπουκίτσες
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και… Συνταγή »
Σπαγγέτι με λευκή σάλτσα μανιταριών
Σπαγγέτι με λευκή σάλτσα μανιταριών
Για τα σπαγγέτι : σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό και όταν βράσει ρίχνουμε αλάτι και τα σπαγγέτι. Βράζουμε ανάλογα με το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία. Σουρώνουμε και… Συνταγή »
Φλογέρες με κανταΐφι και μπανάνα
Φλογέρες με κανταΐφι και μπανάνα
Απλώνουμε τα φύλλα στον πάγκο και αλείφουμε με βούτυρο. Μοιράζουμε το κανταΐφι και τις μπανάνες και τυλίγουμε σε φλογέρες. Τοποθετούμε τις φλογέρες σε ένα βουτυρωμένο ταψί και τις… Συνταγή »
Χταπόδι στη σχάρα με λαδολέμονο
Χταπόδι στη σχάρα με λαδολέμονο
Πλένουμε το χταπόδι ελαφρά και το βάζουμε στην κατσαρόλα με το κρασί και τη δάφνη. Το ελέγχουμε σε χαμηλή φωτιά ώσπου να μαλακώσει για 30-45 λεπτά. Αφαιρούμε τις… Συνταγή »
Μελιτζανόπιτα
Μελιτζανόπιτα
Πλένουμε τις μελιτζάνες, τις τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί με λίγο νερό. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε γκριλ και αέρα στους 190 βαθμούς… Συνταγή »