- 250 γραμμάρια τυρί λευκό θρυμματισμένο
- 150 γραμμάρια βούτυρο
- 6 αυγά
- 500 γραμμάρια γιαούρτι
- 600 γραμμάρια αλεύρι γ.ό.χ.
- 4 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γ. σόδα
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.σ. ρίγανη
Γιαουρτόπιτα με λευκό τυρί
16 Μερίδες
~ 1 ώρα
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα. Χτυπάμε το βούτυρο με τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 2 λεπτά και προσθέτουμε το γιαούρτι το τυρί τη ρίγανη και το αλεύρι.Ανακατεύουμε και αδειάζουμε το μίγμα σε ένα ταψί με λαδόχαρτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς σε αέρα και αντίσταση για 40 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!