- 8 φρέσκα αυγά
- 4 πράσινες πιπεριές κομμένες σε καρέ
- 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1 αβοκάντο κομμένο σε κύβους
- 4-5 σταγόνες λεμονιού
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- πιπέρι μαύρο
- πάπρικα γλυκιά
- αλάτι
- ρίγανη
- τριμμένο κεφαλοτύρι
Ομελέτα με αβοκάντο, ντοματίνια και πιπεριά
Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το αλείφουμε με το χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσει. Ζεσταίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και σωτάρουμε τις πιπεριές για 2 λεπτά. Χτυπάμε τα αυγά με αλάτι και πιπέρι και τα προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με το αβοκάντο και τα ντοματίνια. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε την ομελέτα να σιγοψηθεί. Διπλώνουμε στη μέση και σερβίρουμε αμέσως με το τριμμένο τυρί.
Καλή σας όρεξη!