- 4 αυγά
- 2 κολοκυθάκια σε φετάκια
- 4 μανιτάρια άσπρα σε φετάκια
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- τριμμένο κεφαλοτύρι
Ομελέτα με κολοκυθάκια
2 Μερίδες
~ 10 λεπτά
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά. Πρέπει να είναι τραγανά. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και αλάτι και τα αυγά και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο. Σκεπάζουμε και αφήνουμε την ομελέτα χωρίς να ανακατέψουμε. Διπλώνουμε στη μέση και σερβίρουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι.
Καλή σας όρεξη!