- 4 αυγά
- 2 μανιτάρια σε φέτες
- 100 γραμμάρια φρέσκο σπανάκι
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένο φινόκιο
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Ομελέτα με σπανάκι και μανιτάρια
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπωλ. Ξεφλουδίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί σωτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να σκουρύνουν ελαφρά. Προσθέτουμε το σπανάκι και τα αυγά και ανακατεύουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και κλείνουμε το καπάκι για να ψηθεί η ομελέτα και από πάνω. Αλατοπιπερώνουμε και διπλώνουμε στη μέση.
Καλή σας όρεξη!