- 8 φρέσκα βιολογικά αυγά ( 2 αυγά ανά άτομο )
- 4 πράσινες πιπεριές
- 100 γραμμάρια γάλα
- 200 γραμμάρια φέτα
- 4 κ.σ. βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
Ομελέτα με φέτα και πιπεριές
Κόβουμε τις πιπεριές σε ροδέλες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε 1 κ.σ. βούτυρο και σωτάρουμε τη μια πιπεριά για 1 λεπτό. Χτυπάμε τα 2 αυγά με 25 γραμμάρια γάλα και προσθέτουμε 50 γραμμάρια φέτα. Ρίχνουμε το μίγμα στο τηγάνι και σκεπάζουμε το καπάκι σε μέτρια φωτιά για 1 λεπτό. Διπλώνουμε την ομελέτα και συνεχίζουμε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ρίγανη.
Καλή σας όρεξη!