- 1 μεγάλη πατάτα σε φέτες
- 2 ελαιόλαδο
- 1 χωριάτικο λουκάνικο σε φέτες
- 100 γραμμάρια γάλα
- 8 αυγά
- 2 κ.σ. τριμμένο κασέρι
- δυόσμο ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- πιπέρι
Φρουτάλια Άνδρου στο φούρνο ( ομελέτα φούρνου )
Σε ένα ταψάκι απλώνουμε τις φέτες πατάτας, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς σε γκριλ και αέρα για 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε τα λουκάνικα μέχρι να βγάλουν αρκετό λίπος το οποίο πετάμε. Τα προσθέτουμε στις πατάτες. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα. Προσθέτουμε το κεφαλοτύρι, το δυόσμο, αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε τις πατάτες. Ψήνουμε για 5-10 λεπτά στο φούρνο.
Καλή σας όρεξη!