- 4 αυγά
- 4 μεγάλα άσπρα μανιτάρια
- 2 μικρές πράσινες πιπεριές
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- μερικές σταγόνες tabasco
Αυγά με μανιτάρια και πιπεριές
Κόβουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές σε φέτες. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Σοτάρουμε για 2 λεπτά τα μανιτάρια και προσθέτουμε τις πιπεριές. Ανακατεύουμε για 1 λεπτό και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Σπάμε στο τηγάνι τα αυγά και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο. Σκεπάζουμε με το καπάκι (σημαντικό για να μη μας καούν τα αυγά από κάτω και για να σιγοψηθούν) και σιγοψήνουμε για 2 λεπτά. Σερβίρουμε ζεστά με ωραίο φρυγανισμένο ψωμί με προζύμι.
Καλή σας όρεξη!