- 12 μεγάλα μανιτάρια
- τριμμένη γραβιέρα
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- χυμό λεμονιού
Μανιτάρια γεμιστά με γραβιέρα
4 Μερίδες
~ 30 λεπτά
Σκουπίζουμε τα μανιτάρια και αφαιρούμε το κοτσάνι. Τα αλατοπιπερώνουμε, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού και πασπαλίζουμε με τριμμένη γραβιέρα. Βάζουμε και τα κοτσάνια δίπλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς σε γκριλ και αέρα για 30 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!