- 2-3 κολοκυθάκια
- 200 γραμμάρια τυρί κατίκι
- 100 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
- λευκό πιπέρι
- αλάτι
Ρολάκια κολοκυθιού με κατίκι
Πλένουμε τα κολοκυθάκια και κόβουμε τις κορυφές. Τα κόβουμε σε φέτες μισού εκατοστού και τα αλατίζουμε. Τα αφήνουμε να μαλακώσουν και όταν είναι έτοιμα, τα ξεπλένουμε από το αλάτι και τα στραγγίζουμε. Ανακατεύουμε το κατίκι με το γιαούρτι και τα μυρωδικά. Απλώνουμε στο κάθε κολοκυθάκι λίγη γέμιση. Τα απλώνουμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε γκριλ και αέρα στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!