- 600 γραμμάρια ψαρονέφρι ανοιγμένο σε φιλέτο
- 100 γραμμάρια γραβιέρα
- 2 μεγάλα μανιτάρια
- 16 μικρές πατάτες baby
- 1 κ.σ. μουστάρδα σε σκόνη
- αλάτι
- πιπέρι
- χυμό από μισό λεμόνι
- ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
- θυμάρι
- ρίγανη
- δενδρολίβανο
- 6 δαμάσκηνα αποξηραμένα απύρηνα ψιλοκομμένα
Ψαρονέφρι γεμιστό με πατάτες ραγού και αποξηραμένα δαμάσκηνα
Πλένουμε το ψαρονέφρι και αλατοπιπερώνουμε. Κόβουμε τη γραβιέρα σε ραβδάκια και τα μανιτάρια σε φετάκια. Τα βάζουμε στο κρέας και με προσοχή το τυλίγουμε σε ρολό. Κλείνουμε με οδοντογλυφίδες και το τοποθετούμε σε γάστρα.
Πλένουμε με βουρτσάκι τις πατάτες και τις βάζουμε σε ένα μπωλ. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Τα βάζουμε στη γάστρα με το ψαρονέφρι και κλείνουμε το καπάκι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 1/2 ώρα με 40 λεπτά.
Δείτε επίσης τη συνταγή μας:
Ψαρονέφρι με πατάτες στη γάστρα
Καλή σας όρεξη!