- 750 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 100 γραμμάρια μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο και στυμμένο
- 200 γραμμάρια γιαούρτι
- 2 αυγά
- 4 κ.σ. μαιντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- κύμινο
- ρίγανη
- ελαιόλαδο
- αλεύρι για το τύλιγμα
Κεφτεδάκια τηγανητά
4 Μερίδες
~ 30 λεπτά
Ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά μαζί και πλάθουμε κεφτεδάκια. Τα τυλίγουμε σε αλεύρι και ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι δυο δάχτυλα ελαιόλαδο. Βάζουμε μια στρώση κεφτεδάκια σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και όταν ροδίσουν από τη μια πλευρά τα γυρίζουμε από την άλλη. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τα διατηρούμε ζεστά.
Καλή σας όρεξη!