- 1 κιλό χτένι μοσχαρίσιο κομμένο σε μερίδες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 2 μικρές μελιτζάνες
- 2 κολοκυθάκια
- 2 καρότα
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 4 μεγάλα μανιτάρια
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
Μοσχαράκι με λαχανικά
Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σωτάρουμε το μοσχάρι από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι να σωταριστεί κι αυτό για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε για ακόμα 1 λεπτό. Αλατοπιπερώνουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το κρέας να σιγοψηθεί για 1 ώρα. Στη μισή ώρα προσθέτουμε κομμένα τα λαχανικά και αφήνουμε να βράσει το φαγητό μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και το κρέας. Σερβίρουμε ζεστό και συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι και σαλάτα χωριάτικη.
Καλή σας όρεξη!