- 1 κοτόπουλο σε μερίδες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 4 ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1/2 φλ. λευκό κρασί
- ελαιόλαδο
- μπαχάρι
- αλάτι
- πιπέρι
Κοτόπουλο καπαμά
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Το αφήνουμε στην άκρη και σωτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και σβήνουμε με το κρασί. Σε 1 λεπτό προσθέτουμε τη ντομάτα και τα μπαχαρικά και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Αφήνουμε να σιγοψηθεί για 40-45 λεπτά. Σερβίρουμε με ρύζι ή μακαρόνια ή πατάτες φούρνου λεμονάτες.
Καλή σας όρεξη!