- 4 φιλέτα από κοτόπουλο κομμένα σε μπουκιές
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κόκκινες πιπεριές σε κύβους
- 6 πράσινες πιπεριές σε κύβους
- 1 κ.σ. κάρυ
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Κοτόπουλο με κάρυ και πιπεριές
4 Μερίδες
~ 30 λεπτά
Σε ένα βαθύ τηγάνι σωτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο το κοτόπουλο με το κρεμμύδι μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε τις πιπεριές, τα μπαχαρικά και σιγοψήνουμε για μισή ώρα σκεπασμένο.
Καλή σας όρεξη!