- 750 γραμμάρια χτένι μοσχαρίσιο για κατσαρόλα
- 3 μικρές μελιτζάνες σε κομμάτια
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 250 γραμμάρια τριμμένη ντομάτα
- 2 φύλλα δάφνης
- ελαιόλαδο
- πάπρικα γλυκιά
- αλάτι
- πιπέρι
Μοσχαράκι με μελιτζάνες
Πλένουμε και κόβουμε σε μερίδες το κρέας. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρέας από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σωτάρουμε για 2 λεπτά. Προσθέτουμε τις μελιτζάνες, τη ντομάτα και τα μπαχαρικά και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Αφήνουμε να σιγοψηθεί μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Ίσως χρειαστεί παραπάνω από μια ώρα. Συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας ( βλ. συνταγή ).
Καλή σας όρεξη!