- 750 γραμμάρια ποντίκι μοσχαρίσιο
- 1 κιλό φασολάκια πλατιά
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 200 γραμμάρια τριμμένη ντομάτα
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα γλυκιά
- μαιντανό ψιλοκομμένο
Μοσχαράκι με φασολάκια
4 Μερίδες
~ 1,5 ώρα
Σε μια βαθιά κατσαρόλα βάζουμε το κρέας με νερό που να το σκεπάζει και όταν βράσει και βγάλει τον αφρό το στραγγίζουμε. Ζεσταίνουμε στην κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρέας μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο για ένα λεπτό. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε το φαγητό για μια με μιάμιση ώρα μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια και το κρέας.
Καλή σας όρεξη!