- 8-10 κοπανάκια κοτόπουλου
- 4 κ.σ. σκόνη μουστάρδας
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 κ.σ. σάλτσα σόγιας
- 2 κ.σ. μέλι
- χυμό από δυο πορτοκάλια
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
Μπουτάκια κοτόπουλου στο φούρνο
4 Μερίδες
~ 40 λεπτά
Πλένουμε τα κοπανάκια και τα βάζουμε σε ένα ταψάκι. Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Σε ένα βαζάκι χτυπάμε το ελαιόλαδο, το χυμό πορτοκαλιού, τη σάλτσα σόγιας, τη μουστάρδα και το μέλι και περιχύνουμε τα κοπανάκια. Τα σκεπάζουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς σε γκριλ και αέρα για 30 λεπτά. Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για ακόμα 20 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!