- 1,5 κιλό χοιρινές πανσέτες μετρίου πάχους
- 1 ξερό κρεμμύδι σε φέτες
- ελαιόλαδο
- φρέσκο δεντρολίβανο
- σκόνη μουστάρδας
- κύμινο
- πιπέρι
- αλάτι
- λεμόνι
Χοιρινές πανσέτες στη σχάρα
Βάζουμε σε ένα σκεύος τις πανσέτες με τα κρεμμύδια, τα μπαχαρικά, λίγο ελαιόλαδο και το χυμό από 1 λεμόνι και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες να μαριναριστούν. Αφαιρούμε τα κρεμμύδια και ψήνουμε τις πανσέτες στα κάρβουνα. Αφήνουμε να ψηθούν πρώτα από τη μια πλευρά και μετά τις γυρνάμε από την άλλη. Δεν τις γυρίζουμε συνέχεια για να μη στεγνώσουν. Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα και λεμόνι.
Καλή σας όρεξη!