- 1 κιλό χοιρινή τηγανιά
- 4 μέτριες πατάτες
- 1 κ.σ. πολτό σκόρδου ( βλ. συνταγή )
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- χυμό λεμονιού
- δεντρολίβανο
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
Χοιρινή τηγανιά με πατάτες στο φούρνο
4 Μερίδες
~ 1 ώρα
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια… Τις βάζουμε σε μια γάστρα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Ψήνουμε σκεπασμένο σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς σε γκριλ και αέρα για 45 λεπτά. Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για ακόμα 15 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!