- 1 φύλλο σφολιάτας
- 6 φέτες ζαμπόν
- 6 φέτες κασέρι
- 6 κ.σ. σάλτσα ντομάτας με βασιλικό
Ζαμπονοκασερόπιτες με σφολιάτα
6 Μερίδες
~ 40 λεπτά
Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας και το κόβουμε σε 6 μέρη. Απλώνουμε στο καθένα από 1 κ.σ. σάλτσα ντομάτας, 1 φέτα ζαμπόν και 1 φέτα κασέρι και βρέχουμε λίγο τις άκρες. Κλείνουμε τα φύλλα πατώντας τα στις άκρες για να κολλήσουν και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόχαρτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς σε αέρα και αντίσταση για 40 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Καλή σας όρεξη!