- 250 γραμμάρια ζυμαρικά βίδες
- 4 φέτες αλλαντικό μοσχάρι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 4 αγγουράκια τουρσί
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά κίτρινη
- 1 πιπεριά πράσινη
- 4 φέτες καπνιστό κασέρι
- 3 κ.σ. μαγιονέζα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαιντανό
- 1 κ.σ. φρέσκο δεντρολίβανο
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
Μακαρονοσαλάτα πολύχρωμη
4 Μερίδες
~ 30 λεπτά
Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα σουρώνουμε. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το μοσχάρι ίσα ίσα να πάρουν χρώμα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και βάζουμε τη μακαρονοσαλάτα στο ψυγείο για λίγο πριν σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη!