- 500 γραμμάρια κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών
- αλάτι
- μαύρο πιπέρι
- λευκό πιπέρι
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- χυμό από 1 λεμόνι
- 1 κ.σ. μουστάρδα
Λαχανάκια Βρυξελλών με σάλτσα μουστάρδας
4 Μερίδες
~ 30 λεπτά
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό να βράσει και ρίχνουμε τα λαχανάκια να σιγοβράσουν αλλά όχι να λιώσουν.
Αποσύρουμε και σουρώνουμε τα λαχανάκια.
Αλατοπιπερώνουμε.
Χτυπάμε τα υλικά της σάλτσας και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Καλή σας όρεξη!